Instructeur

instructeurIk ben Dirk van Leeuwen, 48 jaar uit de Bilt en rij-instructeur van Rijschool Triomf. Ik heb gekozen voor het vak van rij-instructeur omdat ik graag mensen iets leer waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. Tevens kom ik hierdoor steeds weer in aanraking met nieuwe mensen en dit is iets wat ik ook erg leuk vind. Bovendien ben ik de hele dag lekker buiten en onderweg en dit geeft mij een gevoel van vrijheid.

Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, voetbal kijken, pokeren, uit eten, terrasje pakken, naar het strand gaan of andere gezellige dingen doen met vrienden. In mijn vrije tijd lig ik in ieder geval nog niet op de bank Kunst & Kitsch te kijken. Hierdoor weet ik goed wat eronder de jeugd speelt en dat is prettig voor de gesprekken in de auto.

Tevens denk ik over een goede dosis humor te beschikken, dus er mag gelachen worden tijdens de lessen. Verder ben ik ook een geduldige instructeur die niet gelijk uit zijn plaat gaat als er iets fout gaat.
Vind je mij de geschikte persoon om je naar het examen te begeleiden? Neem dan contact op met Rijschool Triomf en dan help ik je op weg!