Gratis proefles

Wil jij gaan lessen maar je weet nog niet bij welke rijschool? Bij Triomf kun je een gratis* proefles krijgen van 60 minuten. In deze 60 minuten wordt er eerst kennis gemaakt met elkaar en gekeken of het een beetje klikt. Je zit tenslotte toch gemiddeld 40 uur met elkaar in de auto en dan is het best belangrijk dat het gezellig is en vooral dat jij je op je gemak voelt. Na de kennismaking wordt alles over de auto uitgelegd en krijg je een aantal handige tips mee die jou kunnen helpen in je opleiding. Als dit achter de rug is ga je uiteraard een stukje rijden om zo je eerste meters On the Road te maken. Na afloop heb jij een indruk van de instructeur en het autorijden en kan de instructeur ongeveer inschatten hoeveel lessen jij nodig zal hebben om goed voorbereid op het CBR-examen te verschijnen. Blijf altijd in gedachten houden dat het slechts een inschatting is, en dat jij je sneller of minder snel kunt ontwikkelen dan verwacht.

Dit alles zonder kosten en geheel vrijblijvend.

LAATSTE NIEUWS( 13 oktober)!!!!!!!

Wegens de aanmelding van veel nieuwe leerlingen is het op dit moment erg druk. Hierdoor is er  om te kunnen starten met rijlessen bij Rijschool Triomf  een wachttijd ontstaan. De wachttijd varieert (tussen de 5 en 10 weken) en is mede afhankelijk op welke dagen/uren jij beschikbaar bent. Zit je bijvoorbeeld elke dag tot 16:00 uur op school of kan je alleen op zaterdag? Of kan je ook doordeweeks in de ochtend of begin van de middag lessen? Dit kan van grote invloed zijn op wanneer je kan starten.

Als de wachttijd voor jou geen probleem is, is het mogelijk om een proefles op korte termijn in te plannen. Maar dus wel met de wetenschap dat je daarna niet direct met de rijopleiding kan beginnen. Dit inplannen is mogelijk nadat je hiervoor een verzoek hebt gestuurd doormiddel van het “proefles aanvraag formulier”. Rijschool Triomf zou hierna telefonisch contact met je opnemen, aanvragen worden op volgorde van binnenkomst op de wachtlijst geplaatst.

Op dit moment staat er nog niemand op de wachtlijst dus zou jij de eerste in rij zijn!!!

Proefles aanvragen

Ja! Ik wil graag een GRATIS Proefles bij Rijschool Triomf. 

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Eventuele opmerkingen

Let op: Vanwege het geven van privé rijles is de rijschool gebonden aan maximale afstanden waar leerlingen opgehaald kunnen worden. Dit om de aanrijtijden voor de rijschool van en naar de volgende leerlingen binnen een bepaalde marge te houden. Als richtlijn wordt 5.0 kilometer gehanteerd, hier kan echter soms van afgeweken worden. 

Check https://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner om te controleren of jou afhaaladres binnen de 5.0 km valt van postcode 3731. Bij vragen is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Rijschool Triomf.

*Alleen als je al bij een ander rijschool rijlessen hebt gevolgd of al een praktijk-examen hebt gedaan via een andere rijschool zal er een vergoeding van € 30,- worden gevraagd voor een proefles.