Gratis proefles

Wil jij gaan lessen maar je weet nog niet bij welke rijschool? Bij Triomf kun je een gratis* proefles krijgen van 60 minuten. In deze 60 minuten wordt er eerst kennis gemaakt met elkaar en gekeken of het een beetje klikt. Je zit tenslotte toch gemiddeld 40 uur met elkaar in de auto en dan is het best belangrijk dat het gezellig is en vooral dat jij je op je gemak voelt. Na de kennismaking wordt alles over de auto uitgelegd en krijg je een aantal handige tips mee die jou kunnen helpen in je opleiding. Als dit achter de rug is ga je uiteraard een stukje rijden om zo je eerste meters On the Road te maken. Na afloop heb jij een indruk van de instructeur en het autorijden en kan de instructeur ongeveer inschatten hoeveel lessen jij nodig zal hebben om goed voorbereid op het CBR-examen te verschijnen. Blijf altijd in gedachten houden dat het slechts een inschatting is, en dat jij je sneller of minder snel kunt ontwikkelen dan verwacht.

Dit alles zonder kosten en geheel vrijblijvend.

LAATSTE NIEUWS( 31 juli )!!!!!!!

Vanwege Corona en de afgelopen Lockdowns is het op moment erg druk bij Rijschool Triomf. Zoals het er nu uitziet is er in november pas weer plek voor nieuwe leerlingen. Om deze reden heb ik besloten om tijdelijk geen proeflessen meer te geven. Wanneer dit wel weer mogelijk is wordt dit via deze website en de facebookpagina bekent gemaakt,

Proefles aanvragen

Ja! Ik wil graag een GRATIS Proefles bij Rijschool Triomf. 

(Helaas tijdelijk niet mogelijk)

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Let op: Vanwege het geven van privé rijles is de rijschool gebonden aan maximale afstanden waar leerlingen opgehaald kunnen worden. Dit om de aanrijtijden voor de rijschool van en naar de volgende leerlingen binnen een bepaalde marge te houden. Als richtlijn wordt 5.0 kilometer gehanteerd, hier kan echter soms van afgeweken worden. 

Check https://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner om te controleren of jou afhaaladres binnen de 5.0 km valt van postcode 3731. Bij vragen is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Rijschool Triomf.

*Alleen als je al één of meerdere praktijk-examen(s) hebt gedaan via een andere rijschool zal er een vergoeding van € 30,- worden gevraagd voor een proefles.